JOHAN DE SCHAMPHELAIRE

Projectontwikkeling – nieuwbouw - appartementen – woningen

Energiezuinig – Bijna Energie Neutraal

Energie

Vandaag voorzien we onze nieuwe projecten met een geothermische warmtepomp waar de warmte en de koeling uit de grond wordt gehaald. Dit verhoogt de waarde van uw woning, wint u aan comfort en bespaart u op energie.

Hierdoor heeft u recht op 100% belastingsvoordeel onroerende voorheffing gedurende 5 jaar.

Wij zijn mee - U toch ook!

Overzicht

Onze nieuwbouwprojecten worden uitgevoerd door onszelf, aannemer met 40 jaar bouwervaring. De residenties worden uitgevoerd met kwaliteitsvolle materialen. Voor de binnenafwerking voorzien we ruime budgetten.

Wij zijn lid van charter der woningbouwers.

Build your home
Projecten

Wij zoeken voor u de perfecte ligging. Rust en natuur dragen we hoog in het vaandel.

De verkoop gebeurt onder de wet Breyne met 100% voltooiingsbankwaarborg.

Over ons

Bouwonderneming bvba De Schamphelaire Johan heeft al meer dan 30 jaar ervaring als aannemer in ruwbouwwerken en sleutel op de deur. Sinds 25 jaar zijn we gestart als bouwpromotor met ontwikkeling van eigen projecten. Samen met mijn echtgenote leiden wij onze verschillende bouwprojecten in goede banen. We werken met kwalitatieve materialen en betrouwbare onderaannemers. Onze onderaannemers werken enkel met de beste materialen en samen streven we elke keer opnieuw naar perfectie.

JDS projects ontwikkelt en realiseert eigen vastgoedprojecten in eigen streek. Energiezuinig, duurzaamheid, functionaliteit en een hoge afwerkingsgraad vormen de belangrijkste kenmerken van ons aanbod.

Wij zoeken naar plekjes met kijk op natuurgebied, waar het zalig vertoeven is.

Projecten in de kijker

Onze prachtige projecten onderscheiden zich door hun hoogwaardige afwerking en praktische indeling. De appartementen worden instapklaar afgeleverd, naar keuze en smaak van de koper. Zo kan iedere koper volgens zijn persoonlijke smaak de afwerkingsmaterialen kiezen. Het domein waar de residentie wordt gebouwd, wordt met de nodige zorg en professionalisme afgewerkt. We zorgen voor een groene omgeving.

Nieuwe projecten te Burst en St-Antelinks

Inlichtingen: 0477/35 05 25.

Residentie Gentsestraat
Woningen
Gentsestraat

1 gesloten en 1 half-open woningen. Gelegen in het centrum van Burst. Deelgemeente van Erpe-Mere in een landelijke omgeving, omringd door groene velden en uitlopers van de Vlaamse Ardennen. Voor wie houdt van rust en natuur, is dit een aantrekkelijke plek. Centraal gelegen ten opzichte van Aalst, Gent en Brussel. Het station is op enkele meters alsook de E40 Brussel/kust. Dit maakt het gemakkelijk om te pendelen naar het werk of om te genieten van culturele activiteiten in nabijgelegen steden.

Burst 0% verkocht
Residentie Huigeveld
Woningen
Huigeveld

1 gesloten en 1 half-open woningen. Gelegen te St-Antelinks deelgemeente van Herzele een charmant dorp, dat landelijk is gelegen. De woningen zijn rustig gelegen met zicht op achterliggend natuurgebied.

Sint-Antelinks 50% verkocht
Residentie Korteveld
Appartementen
Residentie Korteveld

In het centrum van Burst op slechts enkele stappen van het station vindt u Residentie Korteveld een nieuwbouwproject van 2 moderne appartementen met zicht op een prachtig aangelegde tuin van naburig project. De E40 Brussel/kust is zeer snel bereikbaar.

Burst 100% verkocht
Residentie Dorentveld
Appartementen
Residentie Dorentveld

Uniek wonen met zicht op een prachtig aangelegde gemeenschappelijke tuin. 11 appartementen en 3 penthouses met tuin en/of grote terrassen. Gelegen in het centrum van Burst dichtbij het station. De E40 Brussel/kust is zeer snel bereikbaar.

Burst 93% verkocht
Residentie Veldzicht
Appartementen
Residentie Veldzicht

Prachtige residentie met uniek zicht op het achterliggende natuurgebied. Gelegen te Denderhoutem op wandelafstand van het dorp.

Denderhoutem 100% verkocht
Residentie Den Berg
Appartementen
Residentie Den Berg

6 luxe appartementen met meerwaarde. Gelegen in Kerksken. Kerksken is een dorp dat leeft. De grote terrassen hebben zicht op de achterliggende natuur.

Kerksken 100% verkocht
Residentie Natuurzicht
Appartementen
Residentie Natuurzicht

Exclusieve residentie met 4 appartementen en 1 penthouse. Gelegen in Denderhoutem op een boogscheut van het dorp. Zicht op achterliggend natuurgebied.

Denderhoutem 100% verkocht
Residentie Station
Appartementen
Residentie Station

Residentie Station bestaande uit 2 duplexen. Gelegen te Burst. Zicht op de achterliggende natuur.

Burst 100% verkocht
Residentie Den Akker
Appartementen
Residentie Den Akker

Luxe residentie Den Akker bestaande uit 1 appartement en 1 duplex. Gelegen te Burst. Rustige omgeving tegen de dorpskern.

Burst 100% verkocht
Molenveld
Woningen
Molenveld

1 gesloten en 3 half-open woningen. Gelegen te Haaltert een charmant dorp, dat landelijk is gelegen. Een dorpskern met vele handelszaken en een wekelijkse markt. De E40 Brussel/kust is zeer snel bereikbaar. De woningen zijn rustig gelegen nabij de dorpskern.

Haaltert 100% verkocht
Residentie Krabbenyck
Appartementen
Residentie Krabbenyck

Residentie Krabbenyck bestaande uit 7 appartementen en 2 duplexen. Gelegen te St-Lievens-Houtem. Rustig gelegen op wandelafstand van het nieuwe marktplein.

St-Lievens-Houtem 100% verkocht
Residentie Den Dries
Appartementen
Residentie Den Dries

Residentie Den Dries bestaande uit 5 appartementen en 2 duplexen. Gelegen te Burst op een boogscheut van het dorp.

Burst 100% verkocht
Bijna Energie Neutraal

Bouwplannen? Bouw nu al BEN! Een slimme keuze!

BEN-bouwen is vandaag al de slimste keuze! Want de extra investeringen in energiebesparende maatregelen en groene energie betalen zichzelf terug door een lage energiefactuur. Wie voorloopt op de standaard, wordt extra beloond. Voor BEN-woningen krijg je een korting op de onroerende voorheffing en bij sommige banken een extra voordeling BEN-krediet.

Kwaliteit en laag energieverbruik zijn voor ons prioritair!

Ons doel is U rust te geven - de juiste ligging met zicht op de natuur!

Contacteer ons

U kunt ons gemakkelijk contacteren door onderstaand formulier in te vullen. Wij bezorgen u zo snel mogelijk een antwoord.

Dit veld is verplicht in te vullen.
Dit veld is verplicht in te vullen.
Dit veld is verplicht in te vullen.
Dit veld is verplicht in te vullen.

Stokterveld 7
9420 Burst (Erpe-Mere)

0477 / 35 05 25
info@jdsprojects.be

BE 0447.615.903